Elérhetőségek

Mindig szívesen várjuk a megkereséseket! Az alábbi kapcsolati formával, vagy elérhetőségi adatokkal egyszerűen kapcsolatba léphettek velünk.

MakersLab Hungary Kft.

Cím: 7400 Kaposvár, Roboz István utca 25. fszt. 3.

Adószám: 32129041-2-14

Email: hello@makerslab.hu

Telefonszám: +36 30 0136 002

Oktatás helyszíne: 1064 Budapest, Izabella utca 68/b

Gyakran Ismételt Kérdések

A XXI. század elengedhetetlen készségeit, mind digitális, mind interperszonális téren. Ez azt jelenti, hogy a kurzusoknál felsorolt megszerezhető kompetenciákon túl megtanulnak minden munkában és élethelyzetben hasznosítható soft skilleket. Emellet digitális írástudásuk is fejlődik, ami elengedhetetlen a biztonságos online jelenlétért.

Kurzusainkhoz nem szükséges semmilyen előképzettség. Minden esetben az alapoktól kezdünk. A kisebb korosztályoknak a tablet vagy laptop használatában is oktatjuk.

Az oktatás elérhető tantermi és online formában. A tantermi oktatás helyszíne az Eco-office (1064 Budapest, Izabella u. 68/b), online pedig az ország bármely területéről vagy akár külföldről is tudtok csatlakozni.

Jelentkezni a Beiratkozás oldalon a Beiratkozási adatlap kitöltésével tudok teljesen online. A szerződés feltételeit az Általános Szerdőséses Feltétekben találjátok.

Az online órán való részvételhez szükség van laptopra vagy számítógépre, stabil internetkapcsolatra, mikrofonra, kamerára, egy böngészőre és Zoom alkalmazásra. Kérjük, hogy teszteljétek a mikrofont és kamerát a csatlakozás előtt!

A jelentkezéshez töltsétek ki a főoldalon található űrlapot, ahol tudtok választani az időpontok közül.

A bemutató óra két részből áll. Egy rövid tájékoztató után az első részben a gyerekek egy konkrét óra tanterve alapján belekóstolnak a kreatív kódolás világába és egy egyszerűbb programot fognak írni. Adunk hozzáférést a saját fejlesztőplatformunkhoz, így az óra után egy napig még folytathatják a munkát önállóan.

A második rész a szülőknek szól: beszélünk magunkról, az oktatási módszereinkről, tanárainkról és egy kötetlen beszélgetés keretében minden kérdést megválaszolunk.

Igen, kifejezetten javasoljuk, hogy csatlakozzanak. Az óra utolsó 15 percében bemutatjuk az iskolát, módszereinket és a kurzushoz tartozó tanulási célokat, illetve az elérhető eredményeket.

Legkisebbeknek való kurzusunkra 5 éves korban lehet csatlakozni. Felmerülhet a kérdés, hogy nem túl korai-e. Hitvallásunk, hogy nem lehet elég korán kezdeni, hiszen a gyerekek egész életükben készség szinten kell használniuk az online teret.

Az órákon pontosan kidolgozott ütemterven megyünk végig, nem lesz idejük mással foglalkozni. Így a gépezés nem “végtelen görgetés” lesz, hanem új ismeretek elsajátítására fektetett idő.

A csoportok szeptembertől júniusig folyamatosan indulnak, így nem kell megvárni a következő félév kezdetét. Ha a nyári szünet beleesik a tanfolyamba, akkor szeptemberben ismétlés után ott folytatjuk, ahol abbahagytuk.

Minden kurzus 33 alkalomra épül. Tanév rendünk követi a közoktatás rendjét, viszont mi több szünetet tartunk. Tehát, amikor az iskolában szünet van, akkor biztosan nálunk is. A pontos tanítási heteket a tanév rendje oldalon találja.

A kurzusok ára az óra hosszától függ. Előfizetéseinkkel fix havi, féléves vagy éves időszakokban lehet fizetni, ami független az adott időszakra esett óraszámtól. Így előfordulhat, hogy adott időszakban kevesebbet vagy többet kell fizetni, de az biztos, hogy a teljes időtartam alatt ez kiegyenlítődik. Az előfizetési csomagjainkért érdeklődjetek az elérhetőségeink egyikén vagy a pontos óradíjat az Általános Szerdőséses Feltétekben találjátok.

Igen, a csoport indulása után 3 hétig. A kezdeti időszakban egyéni pótlást biztosítunk minden később érkezettnek. Ezek a kezdeti pótló alkalmak benne vannak az árban.

Igen, korlátozott számban biztosítunk pótlási lehetőséget a mulasztott órákért. Az előfizetésben foglalt pótlási alkalmakról az Általános Szerdőséses Feltétekben Ezután egyéni alkalmakat a meghatározott óradíjon tudjuk biztosítani.

Call Now Button